top of page

DIENSTEN

Meer uitleg over de modaliteiten die ik aanbied

hans.jpg

Het verloop van ieder traject bestaat uit:

 • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (45 - 60 minuten). Ik hecht veel belang aan dit initiële gesprek omdat veiligheid, vertrouwen en wederzijds engagement in dit werk cruciaal zijn. Dit gesprek kan online of live doorgaan.

 • De werksessies zelf waarin we nauw aansluiten op jouw noden (90 minuten). Wat we doen in de sessies steunt altijd op jouw toestemming. Hieronder kan je wat meer informatie vinden over wat ik jouw kan aanbieden.

 • Oefeningen die je meekrijgt om thuis op een haalbare wijze mee aan de slag te gaan. Deze daily practices zijn belangrijk om de integratie van jouw werk zo effectief mogelijk te maken.

 • Een opvolgmoment waarin ik je contacteer na het traject om te luisteren hoe de integratie verloopt.

 • Gratis kennismaking om elkaar te leren kennen


  45 min.

 • 7 sessies waarin we jouw Body, Brain en Breath samenbrengen


  1 uur 30 min.

 • 7 sessies om je adem als bondgenoot en motor te activeren


  1 uur 30 min.

 • 3 sessies om emotionele en fysieke pijn te reduceren


  1 uur 30 min.

NOTHING HEALS WHILE IT IS HIDDEN

Home_1.jpg
BIODYNAMIC BREATH &
TRAUMA RELEASE

BBTRS® is een specifieke vorm van ademwerk die je een diepe reis aanbiedt doorheen de belangrijkste spanningsgebieden in je lichaam.  We werken stap voor stap met spanningen rond de ogen en het hoofd, de keel, hartstreek, de buik en het bekken.

 

Een sessie combineert 6 belangrijke componenten om het lichaam de kans te geven om zichzelf te helen. Deze componenten zijn:

 • Adem

 • Beweging

 • Klank

 • Meditatie

 • Emotie / Expressie

 • Aanraking

 

De combinatie van deze elementen helpt je om dichter bij de wijsheid van je lichaam te komen en jezelf te ontmoeten.

Het doel is diepe kernspanning voorzichtig leren loslaten zonder je systeem te overweldigen en een groter gevoel van veiligheid te creëren. Je leert je zenuwstelsel zelf te reguleren in tijden van stress en spanning. Dit alles laat de energie in je lichaam weer stromen en maakt je krachtiger om je eigen identiteit in de wereld te zetten.

LOMI LOMI NUI

Lomi Lomi is van oorsprong Hawaiiaans lichaamswerk en is gericht op het herstellen van de interne harmonie en balans van je lichaam. Het werd oorspronkelijk beoefend door Ka-Hunas (Hawaiiaanse sjamanen) en gebruikt dynamische en vloeiende bewegingen over het gehele lichaam. Het ritme en de intensiteit van deze bewegingen dienen om het gevoel van eb en vloed op het lichaam over te brengen.

 

Anders dan in bij een traditionele massage geeft Lomi Lomi je de mogelijkheid om dieper in je lichaam te zakken waardoor je spanning, belemmerende overtuigingen en vastgehouden emotie kan loslaten.

 

De elementen die terugkomen in deze vorm van lichaamswerk zijn: intuïtieve beweging, adem, ritme en intentie.

Lomi.jpg
Aggs.jpg
Myofascial energetic
release

M.E.R is een unieke combintatie van manipulaties op zacht en diepliggend weefsel, het ontlasten van gewrichten, energetisch werk, adem, het herdynamiseren van spierinteracties en lichaamsgewaarzijn.

Deze trage en diepgaande massage zorgt ervoor dat er terug vrijheid ontstaat in jouw fysieke en emotionele patronen. Het heractiveert de capaciteit van het lichaam om zichzelf te herstellen en verlicht pijn.

 

Met M.E.R wordt je als gehele persoon behandelt (ratio, lichaam, emoties, ...) en een belangrijk onderdeel van het werk is het ondersteunen van de begrip van wat er in het lichaam gebeurd waardoor het pijn ervaart (onderdrukken van emoties, beperkende overtuigingen, dysfunctionele gewoontes,...).

Adem - & lichaamswerk

Onze adem en ons lichaam zijn de belangrijkste instrumenten die we hebben om helemaal in het nu te zijn. Ze zijn levens-noodzakelijk en toch hebben we er amper bewustzijn van.

 

Adem - en lichaamswerk op maat van jouw eigen situatie richt zich op het bewust worden van de wijsheid van jouw lichaam. In deze sessies richten we ons op  het zichtbaar maken van de onzichtbare patronen in jouw adem en lichaam die je belemmeren om:

 • voluit je emoties te ervaren

 • je levenskracht te voelen

 • je doelen te verwezenlijken

 • je eigen leven te leiden

 • je vrij te voelen

 • vrijheid te ervaren

adem.jpg
VD.jpg
Voice dialogue

Voice Dialogue is een energetische gespreksmethode om in dialoog te gaan met onze innerlijke stemmen. Deze 'ikken' behoren toe aan de uiteenlopende delen van onze persoonlijkheid. Het zijn in essentie energiepatronen die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, van instinctieve, gevoelsmatige, mentale en spirituele aard. Elk van deze stemmen heeft zijn eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming.

Vaak zetten we één of een paar van deze deelpersoonlijkheden steeds terug aan het stuur van ons leven. Zij mogen bepalen welke beslissingen we nemen en hoe we reageren op gebeurtenissen, terwijl de andere deelpersoonlijkheden (en hun wijsheid) naar de achterbank verbannen worden.

In Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken en om zich in al hun energie te manifesteren. Eenmaal aan het woord blijken ze namelijk graag te willen spreken en hebben ze heel wat te vertellen dat kan bijdragen aan het voelen van vrijheid in jou leven.

METAFOREN & archetypes

Werken met archetypes en metaforen is een speelse en tegelijk diepgravende manier om aan zelfonderzoek te doen.

 

Een archetype is een metaforisch beeld dat een hele wereld in zich bevat. Het is een universeel herkenbaar beeld van gedragingen en eigenschappen. Door het gebruik van deze beeldende taal kan je ontdekken hoe jij persoonlijk leiderschap kan opnemen in jouw leven.

 

Het onderzoeken van jouw dominante archetype en jouw dominante metaforen in jouw leven zorgen ervoor dat je:

 • vrijheid krijgt om te leven volgens jouw natuurlijke leiderschapsstijl

 • een duidelijker beeld krijgt van jouw identiteit

 • een richting kan uitzetten om naartoe te bewegen

coach.jpg
LSP_1.jpg
CREATIEVE werkvormen

Persoonlijk werk hoeft niet altijd zwaar te zijn, er zijn werkvormen genoeg die speels en licht zijn en tegelijk een helder perspectief geven op jouw situatie.

 

Doorheen het traject werken we, waar nodig, mogelijk ook met een aantal creatieve werkvormen zoals lego, tekenen, schilderen, boetseren, bouwen ... .

Contact
bottom of page